24. 4. 2013

5 za 5

...no, úplne za 5 eur to nebolo ale bolo to asi za 6,5 s kupónom na 25% zľavu a chytila som ešte výpredaj Catrice lakov na nechty, takže jeden ma vyšiel na 1,03€.



 
Laky som si vyberala podľa toho, aká farba mi chýba v zbierke a aj keď nie som nejaký lakovací maniak, mám rada na sebe nalakované nechty, mám radosť keď sa mi to podarí spraviť tak, že som s nimi spokojná a lakovanie je pre mňa koniec koncov relax. Z týchto sa mi najviac páči ten oranžový, ale už sa teším aj na mentolový, je to zaujímavá farba a na leto bude fajn, hlavne keď sa trocha opálim. No a zase tie mená lakov - dodáva im to šmrnc a mňa baví povedať: "páči sa mi Rusty"(to je ten v strede:-).
 
 
Rúže Essence sú klasika: 53 - nude farba ale až taká nude že ju bude používať asi len ako balzam, na mne nie je vôbec vidieť. A 62 je taká jahodo-malina so zlatými trblietkami - popravde je to otrasný odtieň ale na svoju obhajobu uvádzam, že v DMku všetko vyzerá úplne inak - tam som kupovala vínovú... Ja viem, pokojne sa smejte. Možno ju na niečo použijem... Nemáte tip?
 


mt
 
 

2 komentáre:

  1. ten mint lak vypadá nádherně! tak mě napadá, že vlastně žádný nemám... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to bol dovod, pre ktory som ho kupovala, ze by som nejaky asi NUTNE mala mat, dalsia vac je, ci ho vyuzijem, ale o tom az o par mesiacov :-)

    OdpovedaťOdstrániť